super trolley 'cross race'

supercoole cross race kindertrolley*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19457

Met deze stoere race trolley staat jouw kleine spruit klaar om op trip te vertrekken! De kids sleuren niet meer met een overvolle rugzak, maar...

59,95 €

Add to my wishlist

Met deze stoere race trolley staat jouw kleine spruit klaar om op trip te vertrekken! De kids sleuren niet meer met een overvolle rugzak, maar rollen gewoon lekker rond met deze superhandige trolley. Aan de buitenkant vind je een grote zak waar je spulletjes kwijt kan die je snel weer nodig zal hebben. Langs de ene zijkant is er een kleine rits voorzien, langs de andere een netzakje.De stof aan binnenkant is helemaal in racethema en heeft een ruitjesprint. Er zijn spanriemen aanwezig waarmee je al de spullen kan samenbinden. Kortom: een geweldig handige trolley die reizen heel wat aangenamer maakt voor jou en de kids! Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
314502.2
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7112