super trolley 'cross race'

supercoole cross race kindertrolley*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19457

Met deze stoere race trolley staat jouw kleine spruit klaar om op trip te vertrekken! De kids sleuren niet meer met een overvolle rugzak, maar...

59,95 €

38,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met deze stoere race trolley staat jouw kleine spruit klaar om op trip te vertrekken! De kids sleuren niet meer met een overvolle rugzak, maar rollen gewoon lekker rond met deze superhandige trolley. Aan de buitenkant vind je een grote zak waar je spulletjes kwijt kan die je snel weer nodig zal hebben. Langs de ene zijkant is er een kleine rits voorzien, langs de andere een netzakje.De stof aan binnenkant is helemaal in racethema en heeft een ruitjesprint. Er zijn spanriemen aanwezig waarmee je al de spullen kan samenbinden. Kortom: een geweldig handige trolley die reizen heel wat aangenamer maakt voor jou en de kids! Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
314502.2
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7112