Supergrote groene kloddertrechter XXL

Staat: Nieuw product

Haba

KZ40156

Bouwdino - HABA (11)

Met deze extragrote kloddertrechter creëer je geweldige optische effecten in de zandbak. Of je schrijft heel kunstig je naam in het zand.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302694

TypeStrandspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Met deze extragrote kloddertrechter creëer je geweldige optische effecten in de zandbak. Hoe ga je te werk? Heel simpel! Zeef eerst het grove zand en doe vervolgens het fijne zand in de kloddertrechter. Giet er water bij en er komt meteen een geweldige stroom blubber uit de trechter. Een wondermooi kasteel klodder je in een vingerknip. Versier je zelfgemaakte zandgebakjes of klodder je naam in het zand. Kortom, eindeloos klodderplezier!

Materiaal: ABS-kunststof.

Voor kleine zandbouwers vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 30 x 46 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1515320.22
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories