bamboe eetset Superheld

Superheld bamboe eetset

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV063

MINI Bloomingville (183)

Een superheld om je kindje gezelschap te houden tijdens het eten. Mooie set met een bordje en een beker, gemaakt uit bamboe. Op het bordje prijkt een vrolijk konijn in een superheldenpakje en op het bekertje staat de print van een superheldenmasker.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 92304076

TypeKinderservies
KleurBlauw
Bloomingville themaSuperheroes

Mooi setje servies voor kinderen. Setje bestaat uit bordje en bekertje met een donkergroene bedrukking. Geschikt voor voedsel.

Afmetingen: Ø 9 cm x H 8 cm / Ø 18 cm x H 3,5 cm

Materiaal: Bamboo, Maïs, Melamine, Hout, Poly Resin

Inhoud ml. : 300 ml

Mag in de vaatwasser. NIet in de oven of microwave.

De charmante Bloomingville Mini-personages zijn dolblij met hun nieuwe avontuurlijke superheldenmaskers, prinsessenkronen en magische regenbogen. Dus, wacht even en ontdek deze schattige nieuwe MINI-collectie. Spelen, dineren, aankleden en slapen - een collectie die jou en jouw gezin zullen verrassen. Enjoy !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories