Superhelden toddler cape - 18-36m

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Alles voor een superhelden feestje (28)

Bestrijd de misdaad met de mysterieuze superhelden cape van Great Pretenders. Kleine helden kunnen incognito missies uitvoeren wanneer ze de vleermuizen cape dragen. De zwarte cape komt uit de toddler-collectie van Great Pretenders en spreekt tot de verbeelding van mini-ontdekkers.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 53092

PersonageSuperheld
TypeVerkleedcapes
KleurZwart

De cape is gemaakt in velours en afgewerkt met een stoere applicatie op de rug. Voor peuters van 1.5 tot 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/04/2019
helaas is de cape stuk toegekomen. Het sluitingsstukje was aan een zijde afgescheurd. Met als gevolg dat het niet makkelijk dragen was voor mijn zoontje en hij zijn cape niet aankon naar het carnavalsfeestje. mijn aangegeven keuze in maat was 18-36m in de cape zelf stond 1-2jaar. Hierdoor was de cape ook wat krap.
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories