superleuk boek met CD 'steek je vinger in de lucht'

superleuk boek met CD 'steek je vinger in de lucht'

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ16375

Steek je vinger in de lucht' is een verzameling warme, grappige en herkenbare liedjes voor kleuters. De liedjes worden gebracht door Jan De Smet...

18,99 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

'Steek je vinger in de lucht' is een verzameling warme, grappige en herkenbare liedjes voor kleuters. De liedjes worden gebracht door Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) en zijn vertalingen van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Jan De Smet zingt en speelt deze vrolijke liedjes samen met Arne Van Dongen (op de grote contrabas), de vertalingen zijn van Frank Vander Linden.

Jan De Smet zingt en speelt 14 vrolijke liedjes voor kleuters.Met: Ik stuur mezelf wel op, Droog bed, Alles goed? en Steek je vinger in de luchtUitgegeven als een prachtig liedjes- en luisterboek: om naar te kijken en te luisteren!Verschijnt naar aanleiding van de theatervoorstelling "Woody"

Auteur: Jan De Smet
ISBN 9789020960976


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.