Superleuk en verrassend prentenboek - Samen. Laten we aardig zijn voor elkaar

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM039

Ben je graag aardig, maar weet je niet zo goed hoe? Dit prentenboek geeft jou tips! Toon je open, vrijgevig en meelevend. Dat vrolijkt mensen op!

De toffe en emotionele tekeningen in het boek zijn gedoneerd door 38 verschillende illustratoren over de hele wereld. Iedere illustrator heeft een tekening gemaakt bij een manier om aardig voor elkaar te zijn. Dat kan iets kleins zijn: even naar iemand lachen, naar iemand luisteren die het moeilijk heeft, iemand knuffelen die verdrietig is – maar ook iets groots: nieuwe mensen in je buurt verwelkomen en als iedereen zegt dat het land, de stad, de straat te vol is, durven zeggen: jij bent ook welkom.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711896

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurAxel Scheffler
IllustratorEmmanuel Volant
GenrePrentenboek
Themamanieren

Superleuk en verrassend prentenboek die je leert hoe je de wereld mooier kunt maken. Tof voor zowel jong als oud. Achtendertig aardige illustratoren schonken ieder een tekening voor dit inspirerende boek. Van Quentin Blake, Britta Teckentrup en Ole Könnecke tot Rotraut Susanne Berner, Ingrid Godon en Gerda Dendooven, omdat ook zij allemaal vinden dat we aardig moeten zijn voor elkaar – want als we aardig voor elkaar zijn, wordt de wereld mooier.

Auteur: Axel Scheffler
Illustrator: divers
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal pagina's: 48
Formaat:  38 x 27,8 x 1,5 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
292310.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.