NULL

superleuk grimeer handboek 'gekke gezichtjes'

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ16256

Kinderen laten zich dolgraag grimeren. Maar hoe begin je eraan? In dit praktische handboek vind je een heleboel leuke en hippe voorbeelden. Van...

10,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 10 jaar
AuteurCharlotte Verrecas
IllustratorHazel Neels
Genreinvulboek - DIY

Kinderen laten zich dolgraag grimeren. Maar hoe begin je eraan? In dit praktische handboek vind je een heleboel leuke en hippe voorbeelden. Van Clowntjesteelmijnhart, Bloemenelfje en Titatoverpoes tot Zombiekid, Piraat Snorrebaard en Heksjenooittevree. Alles wordt haarfijn en stap voor stap uitgelegd met duidelijke kleurenfoto’s. Zo wordt grimeren kinderspel!

Auteur: Verrecas Charlotte
Illustrator: Neels Hazel
ISBN 978 90 448 1840 6

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252600.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.