hochet ballon découverte Uppsala

superleuke ontdekkersbal 'uppsala'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19073

Voor alle nieuwsgierige baby's, want hier is een heleboel te ontdekken: een rammelring, 2 stoffen ringen om te verschuiven, knopen en...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Voor alle nieuwsgierige baby's, want hier is een heleboel te ontdekken: een rammelring, 2 stoffen ringen om te verschuiven, knopen en uitsteeksels van verschillende soorten stof om te betasten of met de mond te onderzoeken. Met spannend knisperelement en pieper. Voor kleine ontdekkers vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121200.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5833