supersnel gezelschaps spel 'monza'

supersnel gezelschaps spel 'monza'

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

De racewagens rijden op het circuit van Monza. Er wordt met 6 dobbelstenen tegelijk gegooid. Met wat geluk en slimme kleurcombinaties kan een...

19,95 €

Add to my wishlist

De racewagens rijden op het circuit van Monza. Er wordt met 6 dobbelstenen tegelijk gegooid. Met wat geluk en slimme kleurcombinaties kan een racewagen per ronde, zes velden vooruit komen. Een turbulente autorace met 6 grappige houten raceautootjes voor 2 - 6 spelers, waarbij het eerste tactische overleggen bevorderd wordt.
Leeftijd: 5 - 99 jaar

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Logisch/tactisch denken


Leeftijdvanaf 5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.4522.40.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4416/302204

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's