supersnelle race outfit 'Michael'

supersnelle race outfit 'Michael'*

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

In deze stoere race outfit is jouw kleine bengel de coolste performer van het circus. Zijn specialiteit? De gekste trucs uithalen met z'n auto natuurlijk!

47,85 €

31,10 €

Add to my wishlist

De nieuwe collectie van Souza for kids geeft uitbundig kinderplezier. Het circus is dé plek voor ieder kind waar fantasie en werkelijkheid in elkaar versmelten en waar je wordt meegenomen op duizelingwekkende kleurrijke avonturen.

In deze stoere race outfit is jouw kleine bengel de coolste performer van het circus. Zijn specialiteit? De gekste trucs uithalen met z'n auto natuurlijk!
 


PersonageSuperheld
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :631