sac à dos 'Les jolis pas beaux'

supersnoezig rugzakje in ribfluweel*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

Creëer een wondere wereld met de figuurtjes van 'les jolis pas beaux'. Met dit supersnoezige rugzakje is jouw kleintje de hipste van de klas!...

42,50 €

27,63 €

Add to my wishlist

Creëer een wondere wereld met de figuurtjes van 'les jolis pas beaux'. Met dit supersnoezige rugzakje is jouw kleintje de hipste van de klas! Uitgevoerd in de typische 'les jolis pas beaux' kleurtjes en applicaties. De boekentas sluit met een velcrosluiting en vooraan vind je een klein zakje. Binnenin zit één groot vak met rits. Met verstelbare schouderriemen. Materiaal: superzacht ribfluweel.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :629070