knikkerbaan - basisdoos - Switch Track

Supertoffe Knikkerbaan - basisdoos - Switch Track *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB021

HABA knikkerbaan (35)

Zoek je een fijn cadeau voor je kinderen maar weet je niet goed waar te beginnen?

Dan is deze basis knikkerbaan van Haba misschien wel het begin van uren en uren speelplezier.

64,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wil je je kinderen blij maken en hun fantasie laten spreken? Je bent meteen vertrokken voor uren speelplezier met deze houten Switch Track Knikkerbaan van Haba. Ideaal speelgoed voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht: bij de powerpulserbaan geven de aanstormende knikkers de impuls door aan de liggende knikkers. De switch-track-knikker garandeert dubbele pret: één impuls, twee effecten. Deze set bevat 39 onderdelen uit inheems beukenhout, silicone en kunststof.

Net als de bouwstenen stimuleert de knikkerbaan van HABA het driedimensionale denken van uw kind. Ook het concentratievermogen en de fijne motoriek worden geschoold. Uw kind ontdekt de beginselen van de statica en maakt zich vertrouwd met het principe van oorzaak en gevolg. De schuine vlakken geven inzicht in de samenhang tussen afstand, helling en snelheid. En - natuurlijk kan men ontzettend veel plezier beleven aan de knikkerbaan.

Inhoud: 3 speedbreakers, 1 powerpulser-baan, 1 snelheidsbaan, 1 switch-track-knikker met helling, 1 geluidsblok, 2 hellingen, 7 rechthoekige blokken, 5 kubussen, 3 dominostenen, 6 bouwsteenklemmen, 6 knikkers.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar ivm kleine onderdelen.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.425.434.53.432
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302946

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories