Supertoffe set van 9 afveegbare niet-giftige Wishy Washy stiften

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL115

Omdat kinderen niet moeten kiezen, omdat ze van gedacht mogen veranderen en opnieuw mogen beginnen, tekenen, tekenen, tekenen, ... zijn er de Wishy Washy stiften.

Laat ons gerust zeggen: dit is dolle unplugged pret verzekerd!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wishy Washy stiften komen in een set van 9 verschillende kleuren: rood, paars, geel, oranje, zwart, groen, blauw, roos en wit.

De afveegbare stiften van Jaq Jaq Bird zijn geschikt voor de krijtboekjes, papier, plastiek, krijtbord, whiteboard, ramen, ... en hebben een tip van 4,5 mm. Op papier kan je ze natuurlijk niet afvegen maar op alle andere niet-poreuze oppervlakken wel. Wat een gerief in huis en super leuk om je kroost te entertainen op een druilerige dag.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
  • Door Annelies R.
  •  de 24/01/2020
Echt toffe stiften, mijn kindjes tekenen erop los op de raam en in het jac jac boekje. De stiften zijn kleurrijk en dekken heel goed. Fijn geschenkje voor elk kind.
  • Door Vervoort M.
  •  de 26/12/2019
heb je nodig voor het bord en er zijn ook verschillende kleuren
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!