Sjaal haai

Supertoffe sjaal - Haai

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR273

Zoek nog een sjaal die je kind wél wil dragen? Zonder twijfel ga je scoren met deze haaiensjaal van Meri Meri.

Prachtig van kleur, gemaakt uit organisch gebreid katoen en afgewerkt met de mooiste geborduurde details. Super cozy, super cool!

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196908

TypeMutsen en sjaals
KleurBlauw

Unieke Haai sjaal van Meri Meri: uit organisch gebreid katoen, uniek, geborduurde details en afgewerkt met 'echte' haaientanden.

Afmetingen: ongeveer 130 cm x 16 cm

Materiaal: organisch gebreid katoen

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos en deze wondermooie sjaal. Stuk voor stuk perfect verjaardagscadeau's voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...