fabuleux pouf 'douces fleurs'

superzachte zitzak 'knuffelwei'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14135

Deze groene weide nodigt steeds weer tot ontspannen uit. Ga van dichterbij eens van de kleurrijke bloemen genieten zonder lastig gevallen te...

199,00 €

129,35 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Deze groene weide nodigt steeds weer tot ontspannen uit. Ga van dichterbij eens van de kleurrijke bloemen genieten zonder lastig gevallen te worden door kriebelende insecten.
Materiaal: overtrek uit polyester, bloemen uit katoen/polyester.Binnenzak met styropor gevuld. De overtrek is afneembaar en wasbaar.
Maat: Ø ca. 85 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
67.263.565.76.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2959