te gek balanceerspel 'Stapelezel'

te gek balanceerspel 'Stapelezel'

Staat: Nieuw product

Haba

Ontdek dit spannend balanceerspel in een blikken doosje voor jong en oud! De stapelezel staat klaar om de houten staafjes te vervoeren. Maar...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301319

Leeftijdvanaf 4 jaar

Ontdek dit spannend balanceerspel in een blikken doosje voor jong en oud! De stapelezel staat klaar om de houten staafjes te vervoeren. Maar hoeveel staafjes kan dit ezeltje dragen zonder dat hij er eentje verliest? Voor 1 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar.

Inhoud: 1 ezel, 40 staafjes in 4 kleuren, 1 suikerklontje, 1 handleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
153.5110.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.