chouette tapis de parc Walter

te gek kasteel speeltapijt walter*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ13147

Lilliputiens: Walter, de draak (8)

Wie is de prins van dit kasteel? Dit prachtige kasteel speeltapijt is ideaal voor kleine prinsjes op ontdekkingstocht, het knispert, heeft een...

89,99 €

58,49 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wie is de prins van dit kasteel? Dit prachtige kasteel speeltapijt is ideaal voor kleine prinsjes op ontdekkingstocht, het knispert, heeft een spiegeltje en een luikje dat je zelf kan opendoen. Voor het comfort van je kleintje is er zelf een kussen verwerkt in het tapijt. Erg mooi te combineren met de parkboord Walter. Geschikt vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
919100.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86288

Collectie Lilliputiens: Walter, de draak
Inspiratie en stories