NULL

te gek Tafelklets! doeboek

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ21795

Tafelklets! vult de kletsserie van Gezinnig mooi aan! Een kletsboek voor kleine en grote eters om aandacht te geven aan elkaar en...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Tafelklets! vult de kletsserie van Gezinnig mooi aan! Een kletsboek voor kleine en grote eters om aandacht te geven aan elkaar en de maaltijd. Met Tafelklets! wordt het lekker gezellig aan tafel, want de vragen en opdrachten zorgen voor vrolijkheid en verrassende gesprekken. Lees, proef, kruis aan, kies, lach, eet... en klets!

Op elke pagina is invulruimte voor zes eters aan tafel. Bovenaan de pagina is ruimte om je mening te geven: Hoeveel sterren geef jij de smaak van het eten?, Hoeveel pluimen geef jij de kok? of Hoe lief was jij vandaag? Daarnaast kan je met een aantal woorden de dag doornemen. Was jij vandaag beleefd, nieuwsgierig, lui, blij?

Onderaan iedere pagina staat een verrassende opdracht. Een cursus tafelmanieren, interview je tafelgenoten of eet één minuut met één hand achter je rug. En natuurlijk worden de opdrachten aangevuld door te gekke kletsvragen. Wat ruikt niet lekker, maar smaakt wel lekker? Waar heb je vandaag heel hard over nagedacht? Hebben jullie vandaag samen meer of minder dan 8 stuks fruit op? Wat had jij vandaag over willen slaan? Achterin het boek staan zes groenterapporten: geef groentes vier keer een cijfer en kijk of je smaak verandert.

Gebruik Tafelklets! voor, tijdens of na het eten. De speelse inhoud laat iedereen aan tafel samen eten, kletsen, proeven, lachen en natafelen. En een leuke surplus: later heb je een prachtig familiedagboekje in handen!
De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van de Kletsboeken gewend bent. Tafleklets! is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster. Het grafisch ontwerp is van de hand van Patricia Ruis.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar
Afmetingen: 17 x 24 cm
Aantal pagina's: 96
ISBN: 9789081989374

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172400.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?