robot interactif Clovis

te gekke interactieve robot 'Clovis'*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ18765

Ontdek de verschillende activiteiten van je nieuwe vriendje Clovis de robot. Draai zijn hoofdje 360°, trek eraan en het begint te trillen....

34,99 €

27,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek de verschillende activiteiten van je nieuwe vriendje Clovis de robot. Draai zijn hoofdje 360°, trek eraan en het begint te trillen. Magneetjes, papiergeritsel, rammelaarsgeluid, spiegel, textuur- en vormherkenningsspel... je zult gek zijn op deze superuitgeruste robot! Geschikt voor kleine spruiten vanaf 6 maanden. Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1530150.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86398