te gekke kids set met 3 design decoratietapes

Staat: Nieuw product

MT - masking tape

Ontdek superleuke masking tape gemaakt van Japans rijstpapier. Nu ook in een trendy cadeaudoosje met drie kleine rolletjes, speciaal voor kids!...

6,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ontdek superleuke masking tape gemaakt van Japans rijstpapier. Nu ook in een trendy cadeaudoosje met drie kleine rolletjes, speciaal voor kids! Erg makkelijk in gebruik, je kan erop schrijven, zonder problemen herpositioneren en met de hand afscheuren. Deze mooie set bevat 3 rolletjes tape met prachtige designs. Gebruik de tape om cadeautjes mee in te pakken, envelopjes te versieren, in je fotoalbum of zelfs op de muur! De rolletjes zijn 15mm x5m, lekker veel knutselplezier!

adviesprijs: €10.50
outletprijs: €6.95

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5001.500.13
mt - masking tape - Ontdek een heleboel, supertrendy plakbandjes of zogenoemde 'masking tape' van dit geweldige Japanse merk. Deze tape werd oorspronkelijk gebruikt op bouwsites om te voorkomen dat je verf ergens terecht kwam waar je het niet wou. Recent kreeg het materiaal veel meer artistiek aangelegde fans die de tape gebruikten in hun creaties. Gebruik de masking tape om pakjes in te pakken, je interieur op te vrolijken of collage's te pimpen. Veel plezier!