set jouets de plage 'glaces de rêve en sable'

te gekke zandspeelgoedjes zand-softijsdroom*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20773

HABA - Sun Bistro (23)

Het softijsseizoen is geopend! Of het nu in een bekertje of een hoorntje zit, dat verse softijs uit de kloddertrechter ziet er gewoon fantastisch...

11,95 €

7,77 €

Add to my wishlist

Het softijsseizoen is geopend! Of het nu in een bekertje of een hoorntje zit, dat verse softijs uit de kloddertrechter ziet er gewoon fantastisch uit! Spelen was nog nooit zo realistisch, ideaal voor een rollenspel. Overtollig water kan via de groeven uit het ijshoorntje lopen. Inhoud: 1 kloddertrechter, 1 ijsbeker, 1 ijshoorntje.
Materiaal: PP-kunststof.
Afmetingen:
- kloddertrechter: H 16 cm
- ijsbeker: Ø 9 cm, H 4,5 cm
- ijshoorntje: 6 x 9 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories