te gekke 'Zoo' regenjas

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

Om je kids helemaal droog te houden tijdens regenachtige dagen, rust je ze volledig uit met de regenkledij van Skip Hop. Of ze nu op de...

49,90 €

37,43 €

Zet op mijn verlanglijstje

Om je kids helemaal droog te houden tijdens regenachtige dagen, rust je ze volledig uit met de regenkledij van Skip Hop. Of ze nu op de speelplaats ravotten, naar de bus wandelen of naar oma gaan, dankzij de leuke regenjas zullen je kids ongetwijfeld zingen in de regen. De vrolijke diertjes uit de grote Skip Hop familie maken het weer opnieuw mooi!

De regenjas komt in 3 maten en is beschikbaar in Aap, Uil en Lieveheersbeestje. Dankzij de 3D-toetsen op de kap heeft je kleine schat leuke apenoren, uilenoren of voelsprietjes.
De regen was nog nooit zo leuk!

Materiaal: polyester.
Sluit met drukknoppen.
Binnenin licht gevoerd.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :235853