poupée avec mallette Shona

te leuke speelkoffer met pop Shona en decor*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20327

poppen wereld van Haba (63)

"Hallo, ik heet Shona. Hier laat ik je mijn kamertje zien: de deuren van mijn kast kunnen open. En vlak voor mijn kamer ligt de tuin waar mijn...

49,95 €

32,47 €

Add to my wishlist

"Hallo, ik heet Shona. Hier laat ik je mijn kamertje zien: de deuren van mijn kast kunnen open. En vlak voor mijn kamer ligt de tuin waar mijn poes Lucy op het gras zit. Kom mee, dan kunnen we samen spelen!"
Geweldige speelkoffer met decor en kast, pop Shona, pofbroek en ballonjurk. Handig om poppenaccessoires in op te bergen en mee te nemen!

Afmetingen pop Shona: 20 cm.
Afmetingen koffer: 34 x 25 x10 cm.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3410250.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300158

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories