terra kids bouwpakket 'insectenhotel'

terra kids bouwpakket 'insectenhotel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22630

Terra Kids collectie by Haba (40)

Hier vinden nuttige vliegende insecten een huisje. De afzonderlijke "kamers" kunnen naar wens met takken, stro, klei, slakkenhuizen of andere in...

34,95 €

Add to my wishlist

Hier vinden nuttige vliegende insecten een huisje. De afzonderlijke "kamers" kunnen naar wens met takken, stro, klei, slakkenhuizen of andere in de natuur gevonden voorwerpen worden gevuld. Het insectenhotel komt met een kunststof dak ter bescherming tegen regen. Een leuk bouwsetje om creatief vorm te geven en uit te rusten! Met instructieboekje en tips voor een goede plek. Materiaal: 4mm dik multiplex, kunststof, polyester. Afmetingen: 25,5 x 21,5 x 22,5 cm.

Inhoud: 26-delige houten set om in elkaar te lijmen, 4-6 takken met boorgaten, 1 dak, 2 bevestigingsriemen, klei, houtlijm en 1 handleiding.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
307431.886
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301065

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en thema's