terra kids bouwpakket nestkastje

Terra Kids bouwpakket nestkastje *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13944

Terra Kids collectie by Haba (48)

Met deze set maak je snel een vogelhuisje om in de tuin op te hangen. Het deurtje kan je makkelijk openmaken om de vogels te observeren of om...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4127

Met deze set maak je snel een vogelhuisje om in de tuin op te hangen. Het deurtje kan je makkelijk openmaken om de vogels te observeren of om gemakkelijk binnenin schoon te maken.
Met instructieboekje en vele tips om vogels te observeren. Het blanco nestkastje kan naar eigen inzicht afgewerkt worden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223.836.61.166
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories