Terra Kids - Catamaran bouwdoos

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13946

Terra Kids collectie by Haba (60)

Aankomende ingenieurs opgelet, zet je eigen watervaardige catamaran in elkaar!
Deze bouwdozen geven een spannende kijk op de wereld der...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar
Aankomende ingenieurs opgelet, zet je eigen watervaardige catamaran in elkaar!
Deze bouwdozen geven een spannende kijk op de wereld der techniek en bevorderen bovendien de handvaardigheid van iedere knutselaar. Omdat de voorgestanste houten onderdelen niet hoeven te worden uitgezaagd, kan meteen met knutselen worden begonnen en dankzij de eenvoudig te begrijpen handleiding zijn de stukken gemakkelijk in elkaar te zetten. De bouwdozen zijn natuurkunde in de praktijk en geven zowel tijdens het bouwen als bij het bekijken en testen reuze veel plezier!

Inhoud: meer dan 50 verlijmbare 3mm dikke onderdelen in waterproof multiplex, 2 kunststof drijvers, 3 kunststof lagerbussen, 5 aandrijfelastiekjes en lijm.
Afmetingen voltooide catamaran: 47 x 28 x 23 cm
Geschikt voor handige Harry's vanaf 6 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4630.501
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories