kits d'assemblage catamaran Terra Kids

Terra Kids - Catamaran bouwdoos

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13946

Terra Kids collectie by Haba (47)

Aankomende ingenieurs opgelet, zet je eigen watervaardige catamaran in elkaar!
Deze bouwdozen geven een spannende kijk op de wereld der...

39,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar
Aankomende ingenieurs opgelet, zet je eigen watervaardige catamaran in elkaar!
Deze bouwdozen geven een spannende kijk op de wereld der techniek en bevorderen bovendien de handvaardigheid van iedere knutselaar. Omdat de voorgestanste houten onderdelen niet hoeven te worden uitgezaagd, kan meteen met knutselen worden begonnen en dankzij de eenvoudig te begrijpen handleiding zijn de stukken gemakkelijk in elkaar te zetten. De bouwdozen zijn natuurkunde in de praktijk en geven zowel tijdens het bouwen als bij het bekijken en testen reuze veel plezier!

Inhoud: meer dan 50 verlijmbare 3mm dikke onderdelen in waterproof multiplex, 2 kunststof drijvers, 3 kunststof lagerbussen, 5 aandrijfelastiekjes en lijm.
Afmetingen voltooide catamaran: 47 x 28 x 23 cm
Geschikt voor handige Harry's vanaf 6 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4630.501
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories