terra kids onderzoekersriem

terra kids onderzoekersriem

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25042

Terra Kids collectie by Haba (42)

De onderzoekersriem heeft plaats genoeg voor alles wat kleine ontdekkers op hun avonturen in de natuur nodig hebben. Een zakmes, een kleine...

24,95 €

Add to my wishlist

De onderzoekersriem heeft plaats genoeg voor alles wat kleine ontdekkers op hun avonturen in de natuur nodig hebben. Een zakmes, een kleine digitale camera of andere elektronische apparaten... voor alles is er plaats in de grote tas met klittenbandsluiting en opgestikt kompas. Met 2 aluminium musketons van verschillende groottes, verschillende lussen en een alarmfluitje. De verstelbare onderzoekersriem is eenvoudig aan een lus van een broek te bevestigen.

Inhoud: verzamelzak, kleine tas met loep, grote tas met kompas, 2 lussen met musketon, lus met plastieken ring en een alarmfluitje. Geschikt voor avonturiers vanaf 6 jaar. Materiaal: polyester, nylon, kunststof. Afmetingen: ca. 100 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :300317

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en thema's