NULL

tinnen doosje met 24 aquarelpotloden

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ24665

In het tinnen doosje zitten 24 aquarelpotloden in verschillende kleuren. Met aquarelpotloden zijn fantastische effecten te bereiken. Wanneer je...

18,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In het tinnen doosje zitten 24 aquarelpotloden in verschillende kleuren. Met aquarelpotloden zijn fantastische effecten te bereiken. Wanneer je ermee tekent zijn het gewone potoden, maar als je dan met een vochtig penseel of sponsje over de lijnen gaat ontstaat er een fijne aquarelverf. Net echt! Kan zowel in een schetsboek als op echt aquarelpapier. De tinnen doos is bezaaid met een wondermooie aquarel illustratie van Monika Forsberg. Voor kunstenaars vanaf 5 jaar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2018.500.35
Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo ! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!