Tof buggyboekje - Hulpvoertuigen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB066

Leuk en zacht boekje van Haba, met leuke kleurrijke prentjes van hulpvoertuigen. Perfect geschikt voor kleine handjes om vast te pakken, te onderzoeken en je mag erop bijten dankzij het handige bijtelement!

Je kleintje zal er letterlijk en figuurlijk van smullen ;-)

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303141

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Leuk en zacht eerste boekje voor je kleine 'allesvastpakker'. Ideaal om aan de buggy, kleding of het bedje te bevestigen met de klittenband. Er zit ook een bijtelement aan voor de gevoelige tandjes.

Afmetingen: 12 cm, 8 pagina's

Geschikt vanaf 6 maanden.

Wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122160.046
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.