Tof imitatiespeelgoed - Tuinier set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT233

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Rijven, schuppen, gieten, planten en verplanten ... het kan allemaal met deze duurzame tuinier set uit de collectie van Plan Toys.

Wondermooi, degelijk speelgoed. Leuk om (samen) mee in de tuin te werken, speciaal ontworpen om in kleine handjes te passen, deze set is gemaakt van watervriendelijk PlanWood™ zodat kinderen realistisch buiten kunnen spelen en kleine tuiniers worden.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8622

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Knappe Tuinier set uit de collectie van Plan Toys, rollenspel ontwikkelt de fijne motoriek, het logisch denken en probleemoplossend vermogen van je mini en is altijd een succes om te geven en krijgen.

Inhoud speelset: een bloempot, gieter, tuinvork/rijfje en schop

Hoewel deze tuin speelset de waardering van een kind voor de natuur bevordert, stimuleert het ook concentratie, creativiteit, emotionele en fysieke ontwikkeling. Kinderen worden uitgenodigd om de relatie tussen oorzaak en gevolg te verkennen en tegelijkertijd hun taal- en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen tijdens interactief spel.

Afmetingen: 9,9 x 9,9 x 7,9 cm
Gewicht: 490 gram
Materiaal: PlanWood™ - vrij van toxische stoffen
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories