Tof keramieken bord - Mollie Kite

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ25907

MINI Bloomingville (136)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Alleen het beste is goed genoeg voor onze kinderen. Gezond en evenwichtig eten hoort...

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 21100625

TypeBorden
KleurMeerkleurig

Alleen het beste is goed genoeg voor onze kinderen. Gezond en evenwichtig eten hoort daar ook bij. En voor de jongste telgen is presentatie zeker even belangrijk.
Zo staat het keramieken servies uit de Mini collectie garant voor instant happiness! Eekhoorn Mollie met haar vlieger is de vedette van dit bord. Vervaardigd uit prachtige keramiek, afgewerkt met een rood randje.

Diameter: 25 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/06/2020
Mooi groot bord voor een kind van 5 jaar;
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2019
Stevig
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories