knuffelboekje camping cubs soft adventure

Tof knuffelboekje - Camping Cubs Soft Adventure

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB070

Fijn eerste speelgoed voor je baby! Trek op avontuur in dit leuk, zacht babyboekje van Skip*Hop. Het zacht boekje wordt vast snel een bestseller bij jullie thuis.

Inclusief spiegeltjes, een bijspeeltje, zacht beertje om in zijn kano te zetten en velcro lus om het boekje vast te maken aan buggy of box.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Heerlijk Camping Cub zacht avonturenboekje van Skip*Hop. Het boekje is uitvouwbaar en heeft verschillende functionaliteiten. waaronder een bijtspeeltje, spiegel, kreukelpapier en verschillende texturen om aan te voelen.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Afmetingen: 13 x 4 x 19 cm

 

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.17780.27940.031750.135
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :306105