Tof ontdekkersspeeltje met spiegel - Kakelbont

Staat: Nieuw product

Haba

HAB476

Of je dit speeltje nu aan de babybox, het bedje of de autostoel hangt het zorgt altijd voor de nodige portie entertainment en plezier.

De spiegel is leuk om jezelf te bewonderen maar daarnaast is er ook een bijtring, vele verschillende labeltjes om te ontdekken en een velcro voor het tutje aan te bevestigen: dit ontdekkersspeeltje heeft alles om baby’s eindeloos te boeien. Bovendien is het fantastisch kleurrijk of heerlijk zacht, wanneer men het omdraait.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304689

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Tof babyspeeltje Kakelbont van HABA voor thuis of onderweg met spiegel, opwindende voelelementen en effecten om te ontdekken. Met velcro-sluiting.

Afmetingen: 23 cm diameter
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester, spiegelfolie

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.