Tof ordeningsspel - Telplezier bouwplaats

Staat: Nieuw product

Haba

HAB060

Gezelschapsspelen van HABA (137)

 1, 2, 3, 4 of 5, hoeveel bouwvakkers zie jij hier? Kijk eens wat een fijn eerste gezelschap spelletje van Haba, perfect om onderscheid te leren maken, te sorteren en spelenderwijs cijfers en hoeveelheden tot 5 te leren kennen. Het spel bevordert meteen ook de fijne motoriek van je kleinste bouwer.

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303278

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken11-20 stukken

Fijn ordenings/puzzelspel waarbij de kinderen de houten plaatjes moeten ordenen, op de juiste kaart leggen en spelenderwijs leren ze meteen de getallen tot 5 te herkennen en te onderscheiden. De onderste stukken van de legborden worden vervolgens passend aangelegd en klaar is keer! Hier zien de kinderen het overeenkomstige getal en de hoeveelheid in stippen. Fijn voor kleine handjes en nog eens educatief ook!

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud van het spel: 5 legborden, 15 plaatjes en 1 spelhandleiding

Materiaal: beukenhout en stevig karton.

Afmetingen grootste legbord: 18,5 x 21cm.

Geschikt vanaf 1,5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.6529.30.751
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories