Tof reisspel - Beren erger jullie niet !

Staat: Nieuw product

Haba

Wat zou je geven voor een stille achterbank? Wel het hoeft niet vele te kosten. Dit heerlijk Haba reisspel is alles wat je nodig hebt om je kapoenen te entertainen on the road.

De magnetische onderdelen van dit heerlijk reisspel blijven perfect plakken op de stevige metalen doos. Verkrijgbaar in 2 talen en er zijn ook nog andere reispelletjes beschikbaar. Fijne reis!

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304661

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Plezant reisspel Beren erger jullie niet! van HABA, ideaal voor lange autoritten, vliegreizen of kinderen te entertainen als je op restaurant of vakantie ben

• Elke speler legt de 3 vakantieberen van zijn kleur op zijn luchthaven.
• Om de beurt kloksgewijs spelen en aan de pijl draaien.
• Om vanuit de luchthaven op het startveld te komen, moet een 6 gedraaid worden (3 pogingen).
• Daarna evenveel ogen kloksgewijs met een beer verdergaan; bij 6 opnieuw draaien; wie op een bezet veld terechtkomt, gooit de vakantieberen van de tegenstander eraf; doelvelden moeten met het volledige aantal ogen worden bereikt.
• Het spel eindigt zodra een speler met zijn 3 vakantieberen naar de qua kleur gepaste eilanden van bestemming is gevlogen en daardoor wint.

Materiaal: metaal, magneetfolie
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 10 min

Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, vanwege verstikkingsgevaar en kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.56
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.