Tof tekenboek - Bedenk bullebakken braveriken en andere beesten

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29735

Teken en kleur met de beste tekenaars van de wereld. Laat zien dat je nog beter bent dan zij! Maak je een octopus of een hele hoop andere gekke wezens? Wat ligt er op een maag van een krokodil? Wat heeft het monster van Loch Ness op haar rug? Haal je beste gerief boven voor dit toffe doeboek!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
Auteur
GenreInvulboeken
ThemaKunst en cultuur

Tof tekenboek voor de creatieve jongelingen. Ook gezellig voor in de klas of met vriendjes en vriendinnetjes. Voor verschillende leeftijden en leuke thema's! 

Illustraties: diverse tekenaars
Leeftijd: < 12 jaar
Aantal pagina's: 120
ISBN: 9789047708544

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.728.700.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.