Tof trein trekspeeltje - Ingela P Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40436

Vilac & Ingela P. Arrhenius (22)

Pas op ! De trein gaat vertrekken ! Maar voor dat je echt het station kan uitrijden, moet de conducteur eerst nog op het fluitje blazen !

31,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7715

CollectieVilac Premier âge
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Alle kleine fans van treinen zullen meteen verkocht zijn aan dit leuke trekspeelgoed mét echte conducteursfluit.

Materiaal: hout. Geschikt voor kindjes vanaf 18+ maanden. Geïllustreerd door Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Een veiligheidsclip aan de trekkoord verzekert de veiligheid van de kleintjes.

Formaat: 17 x 14 x 9 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1814.5130.67
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories