Tof tutorial boek - Vlechtjes maken

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA011

Klaar om te scoren bij dochterlief? Met een tiara-vlecht voor een prinsessenfeest? Opvallende kattenoor-vlechten voor een dieren-verkleed-fuif? Megastoere cornrow-vlechten voor een luidruchtig discofestijn? Of superdeftige netjes-vlechten voor een chic familiefeest?

Je krijgt stap-voor-stapinstructies voor twintig schitterende vlechten voor twintig verschillende feestgelegenheden – maar je mag ze óók gewoon op een doordeweekse dag maken, hoor.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832600

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurMatti Airola
IllustratorMatti Airola
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Welk meisje houdt er niet van vlechtjes? Op Instagram is Matti Airola een ware hit met foto’s en filmpjes van hoe hij de haren van zijn dochters vlecht. En met dit boek kan jij dat binnenkort ook!

Auteur en foto's: Matti Airola
Afwerking: hardback
Aantal pagina's: 84
Afmetingen: 26,8 x 25,7 x 1,4 cm
Verschijningsdatum: februari 2018
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.260.270.67
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.