Gemma bijtring Dino faune green

Toffe Gemma bijtring Dino - faune green

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD565

Opnieuw een topper uit de LIEWOOD collectie en vast ook voor je klein bijtmonster: deze handige en tegelijk mooie bijtring heeft verschillende texturen om verlichting te brengen en is gemaakt uit zacht silicone.

De ergonomische en tegelijk super schattige vorm zorgt ervoor dat dit speeltje perfect in zelfs de kleinste handjes past.

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12592 0245

KleurGroen
CollectieGemma
TypeBabyspeelgoed

Gemma bijtring Dino Faune Green, opnieuw een topper uit de LIEWOOD collectie en vast ook voor je klein bijtmonster. Het cute babyspeeltje heeft verschillende texturen en is gemaakt uit zacht silicone.  De ergonomische en tegelijk superleuke vorm zorgt ervoor dat dit speeltje perfect in zelfs de kleinste handjes past.

Materiaal: 100% silicone, CE getest, BPA-vrij
Afmetingen: 10 x 9,5 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11810.08
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.