NULL

toffe grote houten speelset 'de zoo'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17916a

Welkom in de zoo! Hier wonen een heleboel wilde dieren die door oppasser Sjors worden verzorgd: hij maakt de hokken schoon, geeft ze te eten en...

42,50 €

Add to my wishlist

Welkom in de zoo! Hier wonen een heleboel wilde dieren die door oppasser Sjors worden verzorgd: hij maakt de hokken schoon, geeft ze te eten en speelt met hen. Alle kleine dierentuinfanaten kunnen met de dieren steeds weer nieuwe rollenspellen verzinnen. De speelfiguren zijn liefdevol vormgegeven en kunnen goed worden neergezet. De eenvoudig uit te breiden speelwereld geeft de creativiteit alle ruimte en ondersteunt spelenderwijs de spraakontwikkeling.
De verpakking is een gebouw van de dierentuin dat aan alle kanten bespeelbaar is. Ideaal om mee te nemen of alles in op te bergen.
Inhoud: oppasser Sjors, 1 olifant, 1 nijlpaard, 1 giraf, 1 kameel, 1 flamingo, 1 aap, 1 tijger, 1 leeuw, 1 ijsbeer, 1 pinguïn, 1 krokodil, 1 zebra, 1 grasperk, 2 bomen, 1 kruiwagen, 3 hekken, 2 rotsen, 1 wegwijzer. Materiaal: beukenhout. Afmetingen: olifant is 8 cm hoog.
Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3123101.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7636