grote schooltas Paris - Kaki Green

Toffe grote schooltas Paris - Kaki Green

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR141

Klaar voor een gezonde mix van 80's kleuren en nostalgische details gecombineerd met lichte, stevige materialen?

Deze grote schooltas Paris van JP bags is een Belgisch ontwerp en doet terug denken aan je eigen schooltijd. Hij is helemaal hip en klaar voor het nieuwe schooljaar!

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze grote boekentas Paris Kaki Green van JP - inspired by Jeune Premier - is een ruime 3-vaks schooltas met origneel JP-design. Hij zit ergonomisch op de rug, is van uitstekende kwaliteit en gemaakt van 100% waterafstotend canvas. De kaki groene boekentas heeft binnenin 2 ruime vakken en 1 vak vooraan. De reflectoren op de gespen zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid onderweg.

Formaat : 32 cm x 38 cm
Materiaal: 100% waterafstotend polyester
Gewicht : 0,710 kg
Leeftijd: 6 - 12 jaar

JP Bags is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP - wat staat voor Jack Piers - is een nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Let's boogie!


Type boekentasgrote schooltas
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.380.140.71
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!

product referentie :Pal18214