Toffe letterset voor je lightbox - American Dreams

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC064

Lightboxen & accessoires (20)

Geef je favoriete lightbox een American dream-makeover met deze gekke letterset vol symbolen uit het land van cowboys, strepen en sterren.

Van een milkshake, een Amerikaanse vlag tot een sombrero en cowboyhoed: met deze set kan je alle kanten op. Extra leuk om een BBQ-feestje aan te kleden of om de lightbox 'cooler' te maken voor zoonlief.

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTLE026

TypeLightbox
KleurMeerkleurig

Pimp jouw lightbox met deze toffe letterset van A Little Lovely Company. Er zitten maar liefst 57 verschillende typische Amerikaanse symbolen in die stuk voor stuk je lightbox meer doen opvallen. Geef je quotes een leuke twist met deze kleurrijke, typische Amerikaanse afbeeldingen.

Afmetingen: 3,5 x 6,5 cm & 7 x 6,5 cm
Materiaal: kunststof

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151200.15
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories