Toffe poppenset - Gaby gaat naar de kinderopvang

Staat: Nieuw product

Corolle

COR058

Mon grand poupon van Corolle (25)

Doe net als mama, met deze poppenset met pop Gaby heb je alles om de dag door te komen. Een leuke pop om mee te spelen en alles om haar te verzorgen. In haar schattig rugzakje zit een knuffeldoekje en een poppentut, een koekje en een knuipzakje met fruitpap voor als Gaby honger krijgt.

66,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130120

Poppenset Gaby gaat naar de crèche van Corolle bevat een pop van 36 cm die perfect in de armen van je kleintje past en 5 accessoires om naar de opvang te gaan net zoals je kleintje. Het hoofdje, de armen en beentjes van Gaby zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Daar het zachte lijfje kan je pop makkelijk bewegen en zelf helemaal alleen zitten. Haar duim kan in haar mond en als je de pop neerlegt, sluit ze haar slaapoogjes.

Gaby draagt een salopette en witte muiltjes die ook uit kunnen. We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en elke dag mee kan spelen.

Hoogte pop: 36 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar.

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories