Toffe rugzak - Bruine beer

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP158

Ideaal rugzakje voor peuters en kleuters. Perfect voor de crèche of kleuterschool. Met verstelbare schouderriemen en een handig vakje...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWild Forest
TypeRugzakken
KleurBruin
DiertjesBruine beer

Ideaal rugzakje voor peuters en kleuters. Perfect voor de crèche of kleuterschool. Met verstelbare schouderriemen en een handig vakje binnenin.

Deze nieuwe collectie Het Wilde Bos van Coq en Pâte doet je nog meer genieten van het buitenleven en de laatste ongerepte natuur appreciëren. Maak je kids bewust van die prachtige wilde natuur en probeer die samen te beschermen !

Zoals bij de vorige collecties, zijn nu de illustraties ook van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO.

Materiaal: 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Geproduceerd in India. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen. Wassen: binnenstebuiten op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23237.50.35
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…