Toffe set glitter strijkapplicaties - Fruit

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR213

Is glitter ook jouw favoriete kleur? Haal dan zeker deze schitterende patches in huis. Je kan ze zelf overal opstrijken of naaien en zo krijgt elke outfit, jas of boekentas een persoonlijke touch zonder al te veel moeite.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188359

CollectieFruit
TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Vrolijk je favoriet kledingstuk of saaie rugzak op met deze fruitige set strijkapplicaties van Meri Meri, versierd met fonkelende glitter in verschillende kleuren. In de set zit een kers, ananas en watermeloen. Deze fijne patches zijn makkelijk op te strijken of vast te naaien en gemaakt uit natuurlijk katoenen canvas. Combineer deze set met de andere strijkapplicaties van Meri Meri voor een extra leuk effect.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.311.67.40.15
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.