Toffe set van 16 servetten 'rainbow & unicorns'

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ32383

Alles voor een eenhoorn feestje (49)

Het perfecte meidenfeest is er eentje met eenhoorns en regenbogen. Die garanderen vast en zeker magische momenten. En natuurlijk mag een leuke set servetten niet ontbreken !

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 143731

CollectieMagical Unicorns
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Instant magic gegarandeerd met deze feestelijke regenbogen en eenhoorns! Maak je magische feesttafel helemaal compleet met deze kleurrijke servetten, bedrukt met blinkend gouden details en afgewerkt met een kartelrand. Oh yes, I believe in unicorns!

Elk pak bevat 16 papieren servetten. Formaat servet: 16,5 x 16,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.516.500.35
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories