lunchbox set - beer - blauw

Toffe snackdozen set - blauwe beer

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC018

Fruit en koekjes meegeven aan jouw kleine meid is een stuk leuker in deze snackdoosjes van het Nederlands merkje A Little Lovely Company!

De doosjes hebben een schattig berengezichtje en komen in een set van 4 verschillende formaten. Dankzij deze lieve bakjes blijft alles geordend en kan jouw kleintje zelfstandig snacks meenemen, zonder te morsen.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leuke set van 4 roze beren lunch-, fruit, koekendoosjes van A Little Lovely Company. Ideaal om mee naar school te geven!

Ben je stiekem zelf fan van deze lunchbox'jes? Gebruik ze gerust om healthy snacks in mee te nemen naar kantoor. Want deze mooie bakjes zijn geschikt voor jong & voor oud.

Afmetingen: 13 x 6,5 x 13 cm, 11,5 x 5,5 x 11,5 cm, 10 x 5 x 10 cm, 8,5 x 4,5 x 4,5 cm

Materiaal: BPA vrij PP plastic

Inhoud: 4 doosjes

Geschikt voor vaatwasser (bovenste rek), maar handwas wordt aanbevolen. Opdruk kan vervagen in vaatwasser

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
116110.14
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :SBBEBU02