Transparant geschenkzakje met rits

Staat: Nieuw product

House Doctor

Uit de Moments collectie van House Doctor.
Telkens bij het vallen van de bladeren komt House Doctor met een nieuwe Moments collectie. Moments is een bonte verzameling hebbedingen waarin dit transparant zakje niet kan ontbreken!

1,00 €

0,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Sh0901

Wanneer je een geliefde wilt verrassen met een kleine attentie, kan je het geschenkzakje met rits gebruiken. Een originele verpakking die na het uitpakken niet in de vuilnisbak terechtkomt, maat lang daarna nog dienst kan doen.

Keuze uit verschillende uitvoeringen.
Materiaal: PVC.
Afmetingen: 13x18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131800.13
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.