boîte de 150 Fischer Tips \'style\'

trendy knutseldoos style box fischer tip

Staat: Nieuw product

Fischer TiP

KZ17795

De ideale doos voor kleine fashionista's! Maak je eigen modeshow met deze leuke doos. Inhoud van de doos: 150 TiP's, een sponsdoekje, schilder en...

5,95 €

Add to my wishlist

De ideale doos voor kleine fashionista's! Maak je eigen modeshow met deze leuke doos. Inhoud van de doos: 150 TiP's, een sponsdoekje, schilder en plakstrook, een mesje, 4 kartonnen achtergronden en een handleiding.
De TiP's worden gemaakt aardappelzetmeel, dat over uitstekende hechting eigenschappen beschikt: ze plakken aan elkaar en op bijna ieder oppervlak, wanneer ze enigzins bevochtigd zijn. Gekleurd met eetbare kleurstoffen, afwasbaar met water en zeep, de TiP's kunnen ook worden gebruikt om te tekenen en te verven. Geschikt voor mini designers vanaf 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.613.511.60.35
fischer TiP - Bij de creatieve vormgeving met fischer Tip worden behalve de creativiteit ook de motoriek en het driedimensionele voorstellingsvermogen geprikkeld. fischer Tip is een kwaliteitsproduct 'made in germany' dat regelmatig door onafhankelijke onderzoeksinstituten zoals 'spiel gut' en 'LGA' wordt getest en meermaals bekroond met het 'goldene Schaukelpferd' (gouden hobbelpaard), 'TOP 10 speelgoed' en door 'Öko Test' als 'zeer goed' werd beoordeeld.