magnifique pouf cube

Trendy kubusvormige poef

Staat: Nieuw product

Georges & Rosalie

Na een heel dag vol spelen kunnen je kids lekker chillen op deze zachte poef. Versierd met een prachtige applicatie vooraan en verschillende...

95,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Na een heel dag vol spelen kunnen je kids lekker chillen op deze zachte poef. Versierd met een prachtige applicatie vooraan en verschillende stoffen op iedere zijde. Staat fantastisch in zowel de kinder- als woonkamer. Design met een mix van felle én donkere kleuren, heerlijk origineel. Superleuk om je interieur te personaliseren. Keuze uit 2 hippe dessins. Materiaal: katoen / vulling van polystyreen korrels / hoes is volledig afneembaar zodat je hem kan wassen.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4040400.5
Georges & Rosalie is een Frans merk dat superleuke spulletjes en accessoires maakt uit textiel. Een bijzonder merkje voor dames en (hun) kids. Het merk werd opgericht in 2005 en in 2006 werden hun producten reeds in meerdere conceptstores verdeeld. Geleid door hun expertise in ambachten (borduren, tapisserie én een opleiding bij de School voor Toegepaste Kunsten in Parijs), besloten de twee ontwerpers Alexandra en Severine, om te werken rond een mix van felle én donkere kleuren. Iets dat minder vaak gebruikt wordt in de wereld van kinderen en daarom heerlijk origineel. Alexandra en Severine zoeken hun inspiratie bij een heleboel invloeden; het circus, folklore, de zigeuner cultuur ... en verwerken dit op een prachtige manier in hun creaties. Ontdek kleurrijke speenkoordjes,bijzondere tasssen en snoezige sloefjes! Alle George & Rosalie producten worden fair-trade gemaakt ik kleine ateliers in Vietnam.